​ ویزای کاری مهاجرتی امریکا

ویزای کاری مهاجرتی ایالات متحده آمریکا یکی از راه‌های اصلی برای افرادی است که قصد دارند به این کشور مهاجرت کنند و در آنجا به کار مشغول شوند. این نوع ویزاها برای افراد مختلفی از جمله متخصصین، سرمایه‌گذاران، و کارگران دارای مهارت‌های خاص صادر می‌شود. به طور کلی، ویزاهای کاری مهاجرتی به دو دسته عمده تقسیم می‌شوند: ویزاهای مبتنی بر اشتغال و ویزاهای مبتنی بر سرمایه‌گذاری.

طی هر سال مالی امریکا (اول اکتبر تا 30 سپتامبر)، تقریباً 140000 ویزای مهاجرتی مبتنی بر اشتغال بر اساس مفاد قانون مهاجرت ایالات متحده در اختیار متقاضیان واجد شرایط قرار می گیرد. همچنین در بعضی از مواقع همسران و فرزندان دارندگان ویزای کاری امریکا (مهاجرتی) می توانند آنان را همراهی کنند و یا بعدا به آنها ملحق شوند.

نکته مهم: فراموش نکنید که ویزاهای کاری امریکا انواع مختلف و متفاوتی دارد که بسیاری از اونها مهاجرتی نیستند و شما فقط با ویزاهای مهاجرتی امکان دریافت اقامت دائم یا همان گرین کارت را خواهید داشت. با ویزاهای غیرمهاجرتی (Non-immigrant visa) شما به اقامت دائم و پاسپورت این کشور نخواهید رسید، مگر اینکه ویزای خود را پس از مدتی به مهاجرتی (Immigrant visa) تبدیل کنید.


ویزاهای مهاجرتی امریکا:

  1. ویزای EB-1: برای افراد با توانایی‌های فوق‌العاده در علوم، هنر، آموزش، تجارت یا ورزش، استادان و محققان برجسته، و مدیران و اجراییان چندملیتی.
  2. ویزای EB-2: برای افراد حرفه‌ای با مدرک تحصیلی پیشرفته یا افراد با توانایی‌های استثنایی در علوم، هنر یا تجارت.
  3. ویزای EB-3: برای کارگران ماهر، متخصصان و سایر کارگران.
  4. ویزای EB-4: برای برخی از مهاجران خاص مانند کارکنان مذهبی، کارمندان برخی سازمان‌های بین‌المللی، و برخی دیگر از افراد خاص.
  5. ویزای EB-5: برای سرمایه‌گذاران خارجی که حداقل یک میلیون دلار (یا 500,000 دلار در مناطق دارای اولویت) سرمایه‌گذاری کنند و حداقل 10 شغل جدید ایجاد کنند.

 

فرآیند اخذ ویزای کاری:

  1. پیشنهاد شغلی و حمایت کارفرما: بیشتر ویزاهای مبتنی بر اشتغال نیاز به یک پیشنهاد شغلی از یک کارفرمای آمریکایی دارند. کارفرما باید ثابت کند که نیروی کار آمریکایی قابل دسترسی نیست و از این رو نیاز به استخدام نیروی خارجی دارد.
  2. گواهی کار (Labor Certification): برخی از ویزاها نیاز به اخذ گواهی کار از وزارت کار ایالات متحده دارند که نشان دهد هیچ کارگر آمریکایی واجد شرایط برای موقعیت شغلی وجود ندارد.
  3. پرونده مهاجرتی: پس از دریافت گواهی کار (در صورت نیاز)، کارفرما باید درخواست مهاجرتی (فرم I-140) را به اداره مهاجرت و شهروندی ایالات متحده (USCIS) ارسال کند.
  4. درخواست ویزا: بعد از تایید پرونده مهاجرتی توسط USCIS، فرد متقاضی می‌تواند درخواست ویزای مهاجرتی خود را به کنسولگری یا سفارت ایالات متحده در کشور خود ارسال کند.

 

مزایای ویزای کاری مهاجرتی:

  • اقامت دائم: بیشتر ویزاهای کاری مهاجرتی به دارندگان این امکان را می‌دهند که به طور دائم در ایالات متحده اقامت داشته باشند.
  • مزایای اجتماعی: افراد دارای ویزای کاری مهاجرتی می‌توانند از مزایای اجتماعی و اقتصادی مانند آموزش، بهداشت و درمان و غیره بهره‌مند شوند.
  • فرصت‌های شغلی بیشتر: اقامت در ایالات متحده فرصت‌های شغلی بیشتری برای افراد با مهارت‌های مختلف فراهم می‌کند.
  • زندگی در امریکا: زندگی در امریکا رؤیای بسیاری از شهروندان کشورهای مختلف است و با ویزاهای کاری و مهاجرتی این امکان برای متقاضی، همسر و فرزندان زیر ۲۲ سال ایشان فراهم می شود.

 

می دونستید انتخاب مسیر درست مهاجرت یکی از اصلی ترین مراحل مهم ترین تصمیم زندگی شماست؟

برای دریافت مشاوره تخصصی و همچنین ارزیابی کامل پیرامون شرایط مهاجرتی شما همین حالا با ما تماس بگیرید و یا فرم ارزیابی رایگان را تکمیل نمایید.

 

منابع:

  1. https://www.uscis.gov/
  2. https://www.usa.gov/immigration-and-citizenship

 

تهیه شده توسط گروه مهاجرتی کوشا

دفتر لندن - بریتانیا (با نظارت وکیل مهاجرتی تیم ما در کالیفرنیا - ایالات متحده)

جولای ۲۰۲۴ - تیر ۱۴۰۳

جست و جو

دسته بندی‌ها

ارسال پیام در واتس اپ

چگونه مشاوره یا ارزیابی تخصصی دریافت کنیم؟

راه های ارتباطی با ما

چنانچه می دانید کدام مسیر مهاجرتی مناسب شرایط شماست می توانید با تیم ما تماس حاصل نمایید:​

چنانچه مسیر مهاجرت خود را انتخاب نکردید، می توانید با تکمیل فرم زیر، یک ارزیابی تخصصی مهاجرتی دریافت کنید و اگر شرایط لازم را دارا بودید یک جلسه مشاوره تخصصی رایگان نیز به شما ارائه خواهد شد:​

فرم ارزیابی رایگان